Sancaktepe Ortaokulu

WEB https://bayburtsancaktepeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : SANCAKTEPE KÖYÜ ÇATILAR MEVKİİ NO 18 MERKEZ / BAYBURT
VİZYON : Bayburt Sancaktepe İmam Hatip Ortaokulu olarak; İstiyoruz ki okulumuzda herkes kendi yeteneklerini ortaya çıkarma gayreti içinde olsun. Bu amaca ulaşmada azimli olsun. Güçlüklerle mücadele ederken yılmasın. İstiyoruz ki okulumuzun kapısından kin, nefret, cehalet ve isteksizlik girdiğinde kendine uygun arkadaş ve ortam bulamasın. Dışarıya çıkarken kin ve nefret; sevgiye, cehalet; bilgiye, isteksizlik; arzuya, umutsuzluk; umuda dönüşsün.
MİSYON : Bayburt Sancaktepe İmam Hatip Ortaokulu olarak biz; tüm yetersizliklere rağmen el birliği yapmış, genç, dinamik, aralarında sıcak ve samimi bir ilişki bulunan eğitim ordusunun birer neferi olarak; yarınlarımızın garantisi olan çocuklarımızı bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis : OKULUMUZA SERVİS VARDIR.
Ulaşım : ÖZEL ARAÇ VE DİĞER ULAŞIM ARAÇLARI İLE...
Yerleşim Yeri : SANCAKTEPE KÖYÜ MERKEZ BAYBURT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : BAYBURT ŞEHİR MERKEZİNE 23 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : 5.SINIF KONTENJAN 20 KİŞİDİR.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :